středa 15. října 2014

Nákup na Crazy Factory Piercing

Ahoj!

Po dlouhé době Vám dnes přináším recenzi na nákup na Crazy Factory Piercing. Jedná se o německou stránku, kde můžete pořídit všechno od piercingu pupíku až po jehly, plugy a spoustu dalších produktů. Pokud Vaše tělo zdobí více ozdob určitě se nebude zlobit za příjemné ceny. K mé starší dobré zkušenosti teď můžu připsat další skvělou zkušenost s tímto e-shopem.

Pokud nakoupíte nad 20E máte poštovné zdarma. Dodání mé objednávky trvalo přesně týden. O něco míň jsem byla nadšená z naší skvělé České pošty, která jako vždy nakrásně narvala do schránky balíček tak, že obálka byla celá potrhaná. Jinak ale e-shop zabalil balíček do bublinkové obálky, jedny tunely byly dokonce v plastové krabičce, aby se nerozbily.

Nejdříve si ukážeme, jak vypadají produkty na fotkách e-shopu, pak Vám ukážu své (o dost méně kvalitní) reálné fotky.







A reálné fotky:








Všechno odpovídá popisu. Co se mi moc líbí na této stránce je to, že si můžete zvolit délku tyčinky, šířku, tloušťku, velikost kuličky, barvu. Možností je mnoho. Já jsem spokojená a určitě to není naposled, co jsem odsud objednávala.

Stáli by jste o článek - Jak nakupovat na Crazy Factory? Pokud ano neváhejte se ozvat do komentářů, ráda Vám s nákupem poradím :)

Mějte se krásně!
Meggie