pondělí 14. července 2014

Sedmero věcí, kterým se vyhnout po rozchodu

Ahoj,

Tento oddechový článek bych doporučila brát spíš s rezervou :) Je to taková satira, která mě napadla, když jsem se s úsměvem rozpomínala na přešlapy, které jsem udělala já po kopačkách a vždy jsem posléze zalitovala.

1.Nůžky, kadeřník, barvy na vlasy
Toužíte po změně? Už nechcete vypadat jako ta holka, která do něj byla zamilovaná?
Tyto změny image jsou zpravidla radikální a nesmyslné. Z dlouhých blond vlasů, černé mikádo s ofinou, snědý typ slečny s krásnou přirozenou čokoládovou hřívou odbarvený na blond, apod.
Nevěřte svým kamarádkám, které vás do změny strkají. Z cizího krev neteče. Znáte to.

2. Alkoholové dýchánky 
Alkohol sice problém neřeší, ale dává vám možnost na něj zapomenout. Ale ne, teď vážně. Přece nechcete ve čtyři ráno psát svému expříteli nebo o svém tklivém rozchodu povídat bezdomovci na hlavním nádraží.
A to následující ráno... No, já bych to neriskovala :D

3. Rodinné oslavy
Rodinné oslavy, to je speciální druh události. Připravte se na palbu otázek (Kde máš toho svého? Ale vždyť vypadal celkem mile. Co jsi zase provedla?) a lítostných pohledů (Zrovna teď, když jsi trochu přibrala. Ta naše holka se snad nikdy nevdá.). Zato nestojí ani babiččiny řízky.
Anebo si připravte dobrou výmluvu. Hnisavá angína zabírá nejlíp.

3.PředEX
Svého předchozího bývalého přítele nyní vidíte ve zvláštním oparu a chcete se mu vrhnout do náručí. Buďto toho zneužije a pak se vám vysměje, anebo to bude brát jako návrat, čímž mu zlomíte srdce. Ani jedno není pěkné.

4. Jeho Facebooku
Na Facebooku svého expřítele můžete hledat několik věcí: zda se vrátil ke své bývalé, zda si našel novou (samozřejmě ošklivější) přítelkyni, zda si smazal všechny fotky s vámi nebo jestli je taky tak na dně jako vy. Těch věcí je určitě mnohem víc. Stejně to nedělejte. Bude vás to bolet, naštve vás to, zblázníte se z toho.

5. Zverimexům
To je ale nádherný, roztomilý králíček. A vy jste teď tááááák osamělé. Vůbec nevadí, že jste alergická na chlupy. No, vážně, nedělejte to. Ale pokud zvířátko budete chtít i s větším odstupem od rozchodu, tak směle do toho. Jen mu nedávejte jméno po svém expříteli :D

6. Tetovací studia
Má cenu to komentovat? Pokud je vaším popudem k tetování to, abyste měly památku na tento vztah, tak se na to vykašlete. Odstraňování stojí mnohem víc, než kérka. A taky to mnohem víc bolí.
To stejné s piercingem, ten sice není tak dlouhotrvající a odstranit se dá snadno... Ale... Spadá to do změn image, které vám nakonec určitě nesedí.

7. Lednička
Pokud jsme smutní, naštvaní a prožíváme jiné negativní emoce, často saháme po stejně negativním jídle. A sníme ho hodně. A pak přijdou výčitky. A pak si připadáte ošklivá a přicházíte o sebevědomí. A ztráta sebevědomí je mnohem závažnější, než ztráta partnera.

Doufám, že vás dnešní oddechový článek pobavil a třeba i poučil. Pokud jste se v něm nenašly, gratuluju. Pokud ne, nebojte se, nejste samy. :)
A co vy? Vzpomínáte na nějaké vtipné přešlapy, kterých se už jednou provždy vyvarujete?

Přeji hezký zbytek dne,
Monny






2 komentáře:

  1. Ahoj Mony, super počtení, moc jsem se pobavila :D Nejlepší byl králíček pojmenovaný po expříteli :D Taky jsem v minulosti několik těch bodů úspěšně vyzkoušela (vlasy, piercing, alkohol), ale nic z toho moc účinné nebylo, možná dobré jen na chvilkové rozptýlení :D Snad jsi taky neměla tu čest vyzkoušet všechny možnosti :) Každopádně v současnosti jsem už v klidu, s přítelem jsme spolu už dloouho ♥ papa K
    www.today-was-fairytale.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky moc za pěkný komentář.
      Tu "čest" jsem díkybohu neměla :) vyzkoušela jsem zejména ty šílené změny image :D
      Jinak králíček je pravdivý příběh mého bráchy :D
      Přeji ještě stokrát tolik delší a spokojenější vztah, jestli to vůbec jde :)
      Monny

      Vymazat

Předem děkujeme za komentáře. Ohlasy jsou ta pravá odměna za každý článek :)